Fertisol zak 10 kg

FERTISOL nu ook in 10 kg verkrijgbaar

We breiden ons merk FERTISOL uit met een nieuwe verpakking, namelijk FERTISOL 10 kg. Waar we vorig jaar startten met een nieuw uiterlijk voor de zak, gaan we nu verder met het uitbreiden van ons assortiment. Voortaan zijn de organische meststoffen van FERTISOL ook verkrijgbaar in een 10 kg zak. Een uitbreiding van het assortiment waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Perfect voor Retail

In de Retail worden verschillende maten zakgoed aangeboden en waar de 25 kg al veel gedistribueerd werd kwam er vanuit een aantal klanten de vraag naar een kleinere zak. Daarom hebben we begin dit jaar een start gemaakt met een 10 kg zak en de eerste zakken zijn al de deur uit. Met de 10 kg zak bedienen we voornamelijk klanten in de Retailsector die het verder distribueren naar bijvoorbeeld tuincentra of bouwcentra.

FERTISOL organische meststof is de optimale bodemvoeding voor uw akker & tuin. Geef uw bodem de beste voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong met FERTISOLNieuwe zak in nieuwe stijl

Vorig jaar zijn we gestart met een nieuwe verpakking voor FERTISOL. Compleet in lijn met de vernieuwde huisstijl heeft de zak een fris nieuw uiterlijk gekregen. Nu met de 10 kg als toevoeging bieden we een mooi assortiment zakgoed mestkorrels.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sales@komeco.nl of 0321 – 31 25 70. Wij helpen u graag verder.

Particuliere verkoop meststoffen

Bent u als particulier op zoek naar onze mestkorrels? Onze producten zijn verkrijgbaar via de webshop van mestkorrels.

Tuin bemesten met organische mestkorrels van FERTISOL

Komeco kippenmestkorrels en koemestkorrels | organische meststoffen

De organische mestkorrels van FERTISOL werken bodem verbeterend, hebben een hoog organisch stofgehalte, water opnemend vermogen en zijn volledig onkruidvrij. Daarmee is FERTISOL uitermate geschikt voor het bemesten van de tuin, moestuin alsook het gazon. Voor de samenstelling en dosering in uw tuin kunt u onze onze product sheet raadplegen.