• Veelgestelde vragen over Komeco

De korrels

Korrels zijn gemakkelijk uit te strooien, zowel machinaal (via de kunstmeststrooier) als handmatig in de tuin. Met korrels kunnen we zowel de professional als de particulier voorzien van een product wat handig en gemakkelijk in gebruik is.

De organische meststoffen van Komeco zijn gedurende het hele jaar te gebruiken voor de akker, tuin of in de kas, met uitzondering van de periode wanneer er vorst in de grond zit. Veelal worden de korrels voor het zaaien toegediend en in de tuin (gazon / siertuin) kunnen de korrels het beste 2-3 keer toegediend worden. Zie onze gebruiksaanwijzing voor de tuin op de productpagina.

De korrels werken met het ‘slow release’ principe. Dit houdt in dat de voedingsstoffen, na het strooien vertraagd worden afgegeven, omdat het bodemleven de voedingsstoffen vrij maakt. De korrels hebben daardoor een langdurige werking en bieden een constante voedingsstroom richting het gewas / de plant en de bodem.

Kennis

Organische meststoffen zijn van dierlijke of plantaardige oorsprong, waar kunstmest behoort tot een meststof die kunstmatig geproduceerd is.

Gebruik en toepassing

Zie onze product sheet op de productpagina, daar is een uitgebreide beschrijving te vinden.

Wij raden aan om het product afgesloten te bewaren in een goed geventileerde en vochtvrije ruimte.

Circa 5 jaar kunnen de meststoffen bewaard worden in een afgesloten verpakking.

Bestellen korrels

Voor het rechtstreeks bestellen van onze producten hebben we samen met partner Florisan de website: www.mestkorrels.com opgezet. Op deze website kan van één zak van 25 kg tot aan een complete pallet zakgoed besteld worden.

  • Veelgestelde vragen over Komeco

© Copyright 2024 Komeco B.V. | Ontwerp en realisatie: StudioTof! -