belettering trailer van Komeco

Vrachtwagen belettering in huisstijl Komeco

Sinds de vernieuwing van onze huisstijl hebben we bij Komeco diverse uitingen een opfrisser gegeven. Het logo, de website, visitekaartjes, andere online en offline uitingen zijn vernieuwd en zo werd het ook tijd voor het beletteren van een trailer compleet in Komeco-stijl.

Deze vrachtwagen behoort tot van het Goor Transport en Handel uit Elburg en zal door heel Nederland rijden. De  opvallend mooie belettering van Komeco wordt hiermee op nette wijze gepresenteerd. De frisse kleuren, het beeldmateriaal en de tulp leiden terug naar waar Komeco voor staat; het leveren van natuurlijke organische meststoffen voor gebruik in de landbouw, tuinbouw, groente- en fruitteelt en dat alles van Nederlandse bodem.

Een gezonde bodem met organische meststoffen van Komeco

Onze organische meststoffen of mestkorrels zijn te gebruiken op ieder type bodem en worden toegepast in de landbouw, tuinbouw, groenteteelt, fruitteelt en in tuinen. Wij produceren drie soorten mestkorrels (FERTISOL kippenmestkorrels, Komeco koemestkorrels en biokorrels voor de biologische landbouw). Onze producten voeden de bodem, het bodemleven en dragen bij aan de groei van gewassen en planten. De mestkorrels hebben een hoog organisch stofgehalte, water opnemend vermogen en zijn volledig onkruidvrij. Bekijk onze productpagina voor meer informatie over onze verschillende organische meststoffen.

Webshop mestkorrels voor particulier gebruik

Onze mestkorrels zijn voor particulieren te koop in de webshop mestkorrels.com. Er wordt door heel Nederland geleverd en het is mogelijk te bestellen vanaf 1 zak à 10 of 25 kg.