circulair ondernemen award

Uitreiking Circulair Ondernemen Award

Gisteren was het eindelijk zover. Na een uitgebreid voortraject kwam daar de zinderende finale voor Komeco, van Werven en VEPA in de race om de Circulair Ondernemen Award. Tijdens de ondernemersborrel, georganiseerd door VNO NCM Midden Nederland in samenwerking met stichting DORZ, vond de uitreiking plaats. De Award is gewonnen door van Werven Plastic Recycling. Ondanks dat we de award niet mee naar huis mochten nemen benadrukte de jury dat er in de transitie naar een circulaire economie alleen maar winnaars zijn en op die prestatie zijn wij hartstikke trots.

De finale van de Circulair Ondernemen Award

Uitreiking Circulair Ondernemen Award

Bron: OVDD

Op 30 augustus hebben wij de jury van DORZ ontvangen voor een bedrijfsbezoek en dit was een interessante middag waarin we hebben kunnen laten zien hoe circulair ondernemen verweven zit in ons bedrijf en bij moederbedrijf GICOM. De uitreiking van de award vond plaats tijdens de ledenbijeenkomst van VNO-NCW Midden Nederland op het landgoed van Havezate den Alerdinck in Laag Zuthem.

Tijdens de uitreiking werden alle finalisten geroemd om de prestaties en dat we allen een motivatie zijn voor andere bedrijven in de transitie naar een circulaire economie.  Circulair ondernemen is geen trend, maar een drijfveer naar een mooie wereld waar we hopelijk nog veel toekomstige generaties van kunnen laten genieten. Ondanks dat wij de award niet in de wacht konden slepen feliciteren wij van Werven Plastic Recycling met deze prachtige prijs en prestatie en kunnen wij met trots zeggen dat we verloren hebben van een prachtig bedrijf uit onze nabije omgeving. Lees meer over de uitreiking.

Uitreiking Circulair Ondernemen Award

Liesbeth Broekhuizen namens Komeco, Ton van der Giessen van Van Werven en Jan-Willem de Kam van Vepa

De 3 finalisten, juryleden, organisatie en stichting DORZ

 

VNO NCW Midden en stichting DORZ

De regio Zwolle wil vooroplopen in de transitie naar een circulaire economie waarin verspilling van materialen en grondstoffen wordt voorkomen en menselijke inzet wordt vergroot. Deze transitie is hard nodig en biedt tegelijkertijd grote kansen voor bedrijven. Om deze beweging verder te versnellen reikt Stichting Duurzaam Ondernemen Regio Zwolle (DORZ) in samenwerking met VNO-NCW de Circulair Ondernemen Award uit. VNO-NCW Midden is een van de vijf regionale verenigingen van VNO-NCW. Ook wel bekend als de grootste ondernemersvereniging van Nederland. Zij maken zich sterk voor een goed ondernemers- en vestigingsklimaat in 9 regio’s verdeeld over de vier provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en Utrecht.

Lees hier hoe het allemaal begon voor Komeco.

Nogmaals benieuwd naar onze bedrijfsreportage?

komeco bedrijfsreportage Circulair Ondernemen Award