organische meststoffen Komeco in een nieuw jasje

De organische meststoffen van Komeco in een nieuw jasje

Het is zover, met trots kunnen wij mededelen dat wij nu voor al onze producten een eigen logo hebben ontwikkeld waarmee we onze merken verder willen positioneren in de wereld van organische meststoffen. Al jaren loopt ons merk FERTISOL voorop en deze organische meststof wordt gedistribueerd naar meer dan 40 landen wereldwijd. FERTISOL heeft al geruime tijd een logo met eigen ‘look and feel’ en in diezelfde lijn hebben we nu logo’s ontwikkeld voor Komeco Bio en Komeco Koe.

Komeco heeft drie merken met een eigen logo

Komeco heeft drie productmerken, namelijk FERTISOL, Komeco Koe en Komeco Bio. Alle producten bestaan uit 100% organische en gecomposteerde mestkorrels, maar ieder product heeft zijn eigen specifieke kenmerken:

  • FERTISOL: 4-3-3 allround organische meststof op basis van kippenmest
  • Komeco Koe: 2-3-4 organische meststof op basis van koemest
  • Komeco Bio: 3,5 – 3 – 2,5 biologische meststof op basis van biologische kippenmest; speciaal ontwikkeld voor biologisch gecertificeerde bedrijven.

Het werd de hoogste tijd om ieder merk naar een hoger niveau te tillen. Met eigen logo’s willen we de merken beter positioneren in de markt.

Maak kennis met Komeco Bio

Komeco Bio is een biologische meststof die door Skal is goedgekeurd voor gebruik in de biologische landbouw. Het N-P-K gehalte is 3,5 – 3 – 2,5 en de mestkorrels hebben een organisch stofgehalte van 60%. Komeco Bio is een A-meststof en wordt alleen gedistribueerd naar bedrijven met een geldig Skal-certificaat. Lees meer over deze biologische meststof.

Komeco Koe (koemestkorrels) voor in de tuin

Maak ook kennis met Komeco Koe. Deze organische meststof is, zoals de naam al aangeeft, op basis van koemest en daarmee uitermate goed geschikt voor gebruik in de tuin, moesttuin en op gazons. Het N-P-K gehalte is 2 – 3 – 4 en het organisch stofgehalte 60%. Benieuwd hoeveel en wanneer u deze koemestkorrels kunt strooien? Bekijk de handige strooitabel.

Made in HollandOns handelsmerk de tulp

In alle logo’s is onze kenmerkende tulp verwerkt. Het is de link naar de Nederlandse oorsprong van onze producten. Onze productielocatie bevindt zich in het hart van de Nederlandse landbouw, de regio Flevoland waar ieder voorjaar ook nog eens veel kleurrijke tulpenvelden te zien zijn.

Waar zijn onze organische meststoffen te koop?

Onze producten zijn online te koop bij mestkorrels.com.

Tulpenveld naast Komeco (foto uit 2019).