Nieuwe website

Wij zijn verheugd onze nieuwe website aan u te presenteren!

Komeco en nieuwe huisstjil

In 2018 zijn we begonnen met het vernieuwen van de huisstijl van Komeco. De huisstijl van Komeco werd gekenmerkt door opvallende kleuren en deze blijven. Het logo is enkel in een nieuw jasje gestopt. Met een tijdloos en modern lettertype, wat beter past bij Komeco!

Bij een logo anno nu, hoort ook een website anno nu. In samenwerking met StudioTof is deze er gekomen met prachtig resultaat. Komeco staat voor vakmanschap, waar wordt gewerkt met natuurlijke grondstoffen, kwalitatief goede producten worden geproduceerd. Dit willen we ook uitstralen en uitleggen op onze website.

De duidelijke nieuwe indeling zorgt ervoor dat u snel kunt navigeren naar het gewenste onderdeel. U kunt lezen waar Komeco voor staat, wat en hoe we werken en welke certificeringen we bezitten.

Het assortiment van Komeco

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten producten? De landbouwkundige werking daarvan of gebruiksaanwijzing voor een gazon? Bekijk alle informatie per product en ontdek waarom onze organische meststoffen bijdragen aan een gezonde bodem en de conditie, structuur en vruchtbaarheid van de bodem verbeteren. Onze organische mestkorrels (kippenmestkorrels en koemestkorrels) zijn van groot belang voor het voeden van de bodem en worden gebruikt in de landbouw, tuinbouw, groente- en fruitteelt en in tuinen. 

Wilt u meer weten over de bodem, hoe deze in elkaar zit en wat de juiste bodemvoeding is? Wij leggen het u graag uit.

Heeft een goede tip, vraag of opmerking? Neem contact op met ons via het contactformulier.