Fruit-logistica-2020

Komeco op Fruit Logistica 2020

De Fruit Logistica is één van de belangrijkste internationale vakbeurzen op het gebied van de groente- en fruithandel. De beurs vindt dit jaar plaats van 5 tot en met 7 februari 2020 in de Messe Berlin en Komeco is ook dit jaar weer als exposant aanwezig met eigen stand.

Fruit logistica belangrijkste vakbeurs voor Komeco

Vorig jaar trok Fruit Logistica meer dan 3.000 exposanten uit 90 verschillende landen wereldwijd. De driedaagse vakbeurs is de ontmoetingsplaats voor professionals uit de gehele keten van de groente- en fruitsector. Met bijna 80.000 bezoekers uit 135 verschillende landen in 2019 is de Fruit Logistica de belangrijkste en grootste vakbeurs in de vers fruit- en groente-sector.

Zoals ieder jaar staat Komeco ook met een stand op de beurs Fruit Logistica om huidige klanten te ontmoeten alsook nieuwe klanten te werven. Met onze organische meststoffen kunnen wij veel bedrijven en telers voorzien van de juiste bodemvoeding waarop gewassen en planten goed kunnen groeien. De organische meststoffen van Komeco zijn volledig biologisch gecomposteerd en daardoor geurarm, vrij van onkruidzaden en hebben een hoog organisch stofgehalte en wateropnemend vermogen. Een ander voordeel van onze organische meststoffen is dat ze als mestkorrels het gehele jaar te gebruiken zijn (met uitzondering van vorst) op ieder type bodem en dat maakt ze zeer geschikt voor wereldwijd gebruik in de groente- en fruitteelt. Benieuwd naar alle voordelen van onze organische mestkorrels? Bekijk de FERTISOL pagina voor meer informatie.

Wilt u vooraf een afspraak maken, neem dan contact op met Arie van de Wijgert via sales@komeco.nl. Wij ontmoeten u graag op onze stand D-08 in hal 1.2.

Hier vindt u meer informatie over de Fruit Logistica.

aankondiging-fruit-logistica-2020-nl