KOMECO is een producent van hoogwaardige organische meststoffen. Een groot deel van de producten wordt geëxporteerd, zowel binnen de Europese Unie als daarbuiten. Onze producten, zowel eigen merken als private labels, worden geëxporteerd naar meer dan 30 landen wereldwijd.

Wij zoeken een nieuwe collega voor de volgende functie:

Allround medewerker (fulltime)

Wat ga je doen?

Als allround medewerker bij KOMECO voer je samen met je collega’s op roulatiebasis diverse werkzaamheden uit zoals het rijden op de shovel en het laden van vrachtwagens met de heftruck. Op een ander moment ben je verantwoordelijk voor de afvullijn waar de mestkorrels in zakken worden afgevuld. Je doet klein onderhoud en kleine reparaties liefst zelf en wanneer je daar niet uitkomt schakel je hulp in van een collega. Dat we met name met (gedroogde) kippenmest werken schrikt je niet af. Verder is het een afwisselende, verantwoordelijke en zelfstandige baan.

Wie ben jij?

  • Je bent praktisch en allround en flexibel ingesteld
  • Je bent technisch onderlegd
  • Je bent een aanpakker en niet bang voor vieze handen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat (pre) 

Wat bieden wij?

Een afwisselende fulltime baan binnen ons familiebedrijf. Verder bieden wij jou goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek.  Daarbij horen o.a. 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op  fulltime basis, deelname aan het pensioenfonds M&T, reiskostenvergoeding en veel eigen verantwoordelijkheid.

Word jij onze nieuwe collega?

Indien je belangstelling hebt voor dan kun je jouw sollicitatiebrief en CV sturen naar jobs@komeco.nl. Voor informatie kun je bellen via 0321-332682 (Gicom) en vragen naar Gert Ligthart.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.