Vacature: facilitair medewerker fabriek in Dronten

vacature-facilitair-medewerker-fabriek-dronten
Komeco zoekt een facilitair medewerker fabriek

Vanwege groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op onze locatie in Dronten (Flevoland), die als facilitair medewerker aan de slag gaat. Ben jij iemand die weet van aanpakken? Kun jij goed met je handen werken? Vind je het niet erg om je handen vies te maken en sta je open voor een flexibele functie in een groeiend bedrijf? Dan ben jij voor deze baan de juiste persoon die wij zoeken!

KOMECO is een producent van hoogwaardige organische meststoffen. Een groot deel van de producten worden geëxporteerd, zowel binnen de Europese Unie als daarbuiten. Onze producten worden geëxporteerd naar meer dan 30 landen wereldwijd.

Functieomschrijving:

Het schoonmaken en organiseren van het magazijn, het onderhouden van het terrein. Daarnaast vragen wij een flexibel inzetbaar persoon. Iemand die ook zal meewerken bij alle voorkomende werkzaamheden, zoals het ondersteunen bij de productie, afzakken van de mestkorrels, heftruckwerkzaamheden en vrachtwagens laden en lossen.

Functie-eisen:

  • Minimaal 18+;
  • LBO/MBO/LTS/MTS of gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in een technische en/of logistieke omgeving is een pre;
  • Aanpakkersmentaliteit en niet bang zijn voor vieze handen;
  • In het bezit zijn van rijbewijs B;
  • In het bezig zijn van een heftruckdiploma is een pre;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Komeco biedt:

Een afwisselende baan, uren in overleg, in een dynamisch en vooral groeiend bedrijf, ontwikkelingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Indien je belangstelling hebt voor de beschreven functie dan kun je jouw sollicitatiebrief tezamen met een uitgebreid cv sturen naar info@komeco.nl of per post via Komeco B.V., t.a.v. afdeling personeelszaken, Colijnweg 2, 8251 PK Dronten.