Home
  • nl
  • en
  • de
  • fr
  • por
  • kor

Links

Mestkorrels Webshop
Mestkorrels.com is dé groothandel van natuurlijke organische meststoffen van Komeco. Komeco verwerkt dierlijke mest tot hoogwaardige meststoffen met behulp van in eigen huis ontwikkelde fermentatie- en composteringstechnieken. Het resultaat is een geurarme geperste mestkorrel van uitzonderlijke hoge kwaliteit.
http://www.mestkorrels.com/

Gicom Jachtcentrum Ketelhaven
De plek voor een veilige en ruime (verwarmde) binnen- of buiten stalling voor uw schip. We zijn gelegen aan het Ketelmeer en nabij het IJsselmeer! Het hele jaar door staan wij u bij met vakkundig personeel voor onderhoud en reparaties aan uw schip, want bij Gicom staat kwaliteit voorop. In onze watersportwinkel vindt u een uitgebreid assortiment aan scheepsartikelen.
http://www.gicomjachtcentrum.nl/

Gicom Composting Systems
GICOM is sinds 1984 actief als fabrikant van computergestuurde klimaatinstallaties. De klimaat-technologie van Gicom wordt ingezet in de verwerking van organische afvalstromen, biologisch drogen van grijsafval, productie van versie compost en de teelt van paddenstoelen. De fabricage vindt binnenhuis plaats door middel van de meest geavanceerde productiemethoden. In het centraal gelegen Biddinghuizen heeft GICOM een moderne productieruimte van 6500 m2 voorzien van de nieuwste generatie CNC machines. Hightech engineering, geavanceerde productiemachines en vakmanschap maakt dat GICOM in staat is om kwaliteit en korte levertijden te realiseren.
http://www.gicom.nl/

GICOM Metaalbewerking
In het centraal gelegen Biddinghuizen heeft GICOM een moderne productieruimte van 6500 m2 voorzien van de nieuwste generatie CNC machines. Hightech engineering, geavanceerde productiemachines en vakmanschap maakt dat GICOM in staat is om kwaliteit en korte levertijden te realiseren. GICOM is gespecialiseerd in: productinnovatie / CAD engineering, CNC boor / zaagwerkzaamheden, lasersnijden, ponsnibbelen, kanten, plaatwalsen / langsnaadlassen en robotlassen, MIG / MAG en TIG.
http://www.gicom.nl/

Komeco | Vormgeving Reclame Wolf | Realisatie: Sybit - Software op Maat